tirsdag 28. oktober 2008

Når en peperkake baker, baker myke peperkaker

Kan det gå veldig feil, iallefall om du baker med Maria som ikke helt har tatt hele greia med dl. Hihi, neida, det var like masse min feil! men i korte trekk så ble deigen til en røre og vi måtte starte på nytt, men det gjorde ingenting, for vi hadde dobbelt av ingridienser. Begge hadde veldig lyst til å lage noe julekake aktig, så vi bakte en myk pepper kake, den var utrolig god og det var like morsomt å lage den som å spise den, klisje klisje klisje! Haha:)







Vil du lage denne kaken selv?




50 gr TineSmør
3 dl hvetemel
2 dl sukker
2 ts malt kanel
1 ts malt kardemomme
1 ts malt ingefær
1 ts malt nellik
2 ts bakepulver
1 stk. stort egg
0,2 dl TineMelk Hel
0,5 dl TINE Kremfløte



Først pisker du sammen allt det våte, åltså smør,egg, fløte og melk i en bolle. Så tar du en bolle og blander sammen allt det tørre,førdu tilslutt blander begge to. Kunne det vært enklere? Kaken skal stekes i en brødform på ca 1l i 40minutter på 175 grader.Om du vil kan du pynte med krem, bær eller bare det du har lyst til. Så koser du deg med kaken din!

Ingen kommentarer: